Ονειροκρίτης, όνειρα ερμηνεία, oneirokritis online

Αναζητήστε στα δεξιά σας με ελληνικούς χαρακτήρες την λέξη για ερμηνεία που επιθυμείτε  και θα σας προταθούν όλες οι λέξεις που υπάρχουν στον κατάλογο του ονειροκριτησ .eu 

Ονειροκριτης PerlsO Frederick Perls (1893-1970) είναι ο ιδρυτής της θεραπείας Gestalt. Η θεραπεία Gestalt έχει ως στόχο να καλύψει τα συναισθηματικά κενά μας έτσι ώστε στη συνέχεια να γίνουμε ένα ενιαίο σύνολο. Ο Perls πιστεύει ότι τα όνειρα περιέχουν τα αποκηρυγμένα μέρη του Εαυτού. Κάθε χαρακτήρας και κάθε αντικείμενο σε ένα όνειρο είναι μία πτυχή του Εαυτού. Είμαστε ο ανεμοστρόβιλος, είμαστε ο εισβολέας και το χαλασμένο αμάξι. Ο Perls απορρίπτει την ιδέα ότι τα όνειρα είναι μέρος μιας καθολικής συμβολική γλώσσας. Πιστεύει ότι κάθε όνειρο είναι μοναδικό για το άτομο που το ονειρεύεται.

Για να ανακαλύψουμε ποια πτυχή του εαυτού μας έχει αποκηρυχθεί, ο Perls πιστεύει ότι είναι σημαντικό να ξαναδούμε το όνειρό σε ενεστώτα χρόνο και να ενεργήσουμε αναλόγως. Είναι σημαντικό να εκφράσουμε με λέξεις πώς κάθε συνιστώσα στο όνειρό σας αισθάνεται, ακόμη και τα άψυχα αντικείμενα. Να ενεργοποιήσουμε εκ νέου το όνειρο και να αναλάβουμε το ρόλο των διαφόρων χαρακτήρων και των αντικειμένων. Να αρχίσουμε διάλογο με το αντικείμενο του ονείρου και να εκφράσουμε το πώς αισθανθήκαμε ο ένας απέναντι στον άλλον. Με τη συμμετοχή στους διαφορετικούς ρόλους στο πλαίσιο των ονείρων μας και την εκ νέου ενεργοποίησή τους, μπορούμε να αναγνωρίσουμε και να συνειδητοποιήσουμε τα συναισθήματα που μπορεί να έχουν αγνοηθεί ή να θάβονται.

Δουλεύουμε συνεχώς για να εμπλουτίσουμε τον κατάλογο μας με περισσότερα άρθρα βασισμένοι στα δικά σας αιτήματα για να δημιουργήσουμε τον πιο πλήρες ονειροκρίτη online στην Ελλάδα. Εάν έχετε κάποια απορία ή σχόλιο για την ιστοσελίδα μας μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Δείτε τους όρους χρήσης μας.

Greeklish words concerning this website are: oneirokritis, oneira and oneirokriths.

Copyright 2011 - 2012 Ονειροκριτης.eu

Ακολουθήστε μας στο facebook. ονειροκρίτης facebook

θέσε αρχική σελίδα

Η κατασκευή της συγκεκριμένης ιστοσελίδας πραγματοποιήθηκε από την seoko : εταιρεία seo & internet marketing.

Produced by seo, κατασκευή ιστοσελίδας & internet marketing