Ονειροκρίτης, όνειρα ερμηνεία, oneirokritis online

Αναζητήστε στα δεξιά σας με ελληνικούς χαρακτήρες την λέξη για ερμηνεία που επιθυμείτε  και θα σας προταθούν όλες οι λέξεις που υπάρχουν στον κατάλογο του ονειροκριτησ .eu 

Όνειρο ορίζεται στη wikipedia ως «η βίωση μίας σειράς εικόνων, ήχων, ιδεών, συναισθημάτων και άλλων αισθήσεων κατά την διάρκεια του ύπνου,". Η μελέτη των ονείρων υποστηρίζεται ότι χρονολογείται από το 4000 π.Χ. Μπορεί κανείς να πει ότι τα όνειρα και ο ονειροκρίτης λίγο αργότερα έχουν περίπου όσο ο πρώτος πολιτισμός και είναι απλώς ένα φυσικό μέρος της ανθρώπινης ύπαρξης.

Στα όνειρα μας, μπορούμε να πάμε οπουδήποτε, μπορούμε να είμαστε ο οποιοσδήποτε και μπορούμε να κάνουμε οτιδήποτε. Όταν ονειρευόμαστε, είμαστε σαν επιβάτες σε κινούμενο τρένο που είναι αδύνατο να ελέγξουμε τις κινήσεις μας και να επιλέξουμε το περιβάλλον που θα βρεθούμε. Αφήνουμε το μυαλό μας να ταξιδέψει. Μερικές φορές, τα όνειρα μπορεί να ερμηνευτούν στο πλαίσιο των καταπιεσμένων σκέψεων. Τα όνειρα χρησιμεύουν ως μια διέξοδο από αυτές τις σκέψεις και τις παρορμήσεις που καταπιεζόμαστε κατά τη διάρκεια της ημέρας. Όταν πηγαίνουμε για ύπνο το βράδυ και μπούμε στο κόσμο των ονείρων, αισθανόμαστε απελευθερωμένοι και ενεργούμε με τρόπο σαν να μας μην επιτρεπόταν στην "ξύπνια" ζωή μας.

Οράματα και ιδέες μπορούν να προέλθουν από τα όνειρά μας. Συγγραφείς, ποιητές και σεναριογράφοι στρέφονται στα όνειρά τους για τις ιστορίες τους. Καλλιτέχνες και μουσικοί εξερευνούν τα όνειρα τους και τον ονειροκρίτη για έμπνευση. Τα όνειρα και ο ονειροκρίτης μπορούν να μας βοηθήσουν να βρούμε λύσεις στα καθημερινά προβλήματα μας και να δούμε τα πράγματα από διαφορετική οπτική γωνία.

Δουλεύουμε συνεχώς για να εμπλουτίσουμε τον κατάλογο μας με περισσότερα άρθρα βασισμένοι στα δικά σας αιτήματα για να δημιουργήσουμε τον πιο πλήρες ονειροκρίτη online στην Ελλάδα. Εάν έχετε κάποια απορία ή σχόλιο για την ιστοσελίδα μας μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Δείτε τους όρους χρήσης μας.

Greeklish words concerning this website are: oneirokritis, oneira and oneirokriths.

Copyright 2011 - 2012 Ονειροκριτης.eu

Ακολουθήστε μας στο facebook. ονειροκρίτης facebook

θέσε αρχική σελίδα

Η κατασκευή της συγκεκριμένης ιστοσελίδας πραγματοποιήθηκε από την seoko : εταιρεία seo & internet marketing.

Produced by seo, κατασκευή ιστοσελίδας & internet marketing