Ονειροκρίτης, όνειρα ερμηνεία, oneirokritis online

Αναζητήστε στα δεξιά σας με ελληνικούς χαρακτήρες την λέξη για ερμηνεία που επιθυμείτε  και θα σας προταθούν όλες οι λέξεις που υπάρχουν στον κατάλογο του ονειροκριτησ .eu 

Ονειροκριτης jungΌπως και ο μέντοράς του Sigmund Freud, ο Carl Gustav Jung (1875-1960) πιστεύει επίσης στην ύπαρξη του ασυνείδητου. Ωστόσο, αυτός δεν βλέπει το ασυνείδητο ως ζωώδες, ενστικτώδους, ή σεξουαλικό? Το βλέπει ως πιο πνευματικό. Τελικά, ο Jung διαχωρίζεται με τον Φρόιντ, λόγω διαφορετικών απόψεων σχετικά με τα όνειρα.

Σύμφωνα με τον Jung, τα όνειρα είναι ένας τρόπος επικοινωνίας και γνωριμία μας με το ασυνείδητο. Τα όνειρα δεν προσπαθούν να συγκαλύψουν τα αληθινά συναισθήματά μας από το ξύπνιο μυαλό, αλλά είναι ένα παράθυρο στο ασυνείδητο. Μπορούν να καθοδηγήσουν τον ξύπνιο εαυτό για να επιτευχθεί πληρότητα και να προσφέρουν μια λύση σε ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε στην ξύπνια ζωή μας.

Οι Jung βλέπει το ego ως αίσθηση του εαυτού μας και πώς εμείς απεικονίζουμε τον εαυτό μας στον κόσμο. Μέρος της θεωρίας Jung είναι ότι όλα τα πράγματα μπορούν να θεωρηθούν ως ζευγάρι αντιθέτων: καλό / κακό, αρσενικό / θηλυκό, ή αγάπη / μίσος. Έτσι με αυτή τη λογική το αντίθετο του ego, είναι το "counterego" ή αυτό που αναφέρεται ως η σκιά. Η σκιά αντιπροσωπεύει τις πτυχές του εαυτού μας που έχουν απορριφθεί και δεν θέλουμε να αναγνωρίσουμε. Η σκιά είναι πιο πρωτόγονη, κάπως αμόρφωτη, και λίγο αμήχανη.

Δουλεύουμε συνεχώς για να εμπλουτίσουμε τον κατάλογο μας με περισσότερα άρθρα βασισμένοι στα δικά σας αιτήματα για να δημιουργήσουμε τον πιο πλήρες ονειροκρίτη online στην Ελλάδα. Εάν έχετε κάποια απορία ή σχόλιο για την ιστοσελίδα μας μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Δείτε τους όρους χρήσης μας.

Greeklish words concerning this website are: oneirokritis, oneira and oneirokriths.

Copyright 2011 - 2012 Ονειροκριτης.eu

Ακολουθήστε μας στο facebook. ονειροκρίτης facebook

θέσε αρχική σελίδα

Η κατασκευή της συγκεκριμένης ιστοσελίδας πραγματοποιήθηκε από την seoko : εταιρεία seo & internet marketing.

Produced by seo, κατασκευή ιστοσελίδας & internet marketing