ΧΑΡΤΟΝΟΜΙΣΜΑΤΑ

Αν δείτε πως βρήκατε ένα πακέτο με χαρτονομίσματα και πως μια νέα γυναίκα το διεκδικεί, σημαίνει ότι θα έχετε απώλεια σε κάποια επιχείρηση εξαιτίας της παρεμβολής μιας φίλης σας. Μετά από αυτό το όνειρο πρέπει να προσέξετε πως ξοδεύετε τα χρήματα σας. 

Αν δείτε στον ύπνο σας ξένα χαρτονομίσματα  που τα κρατούσατε στα χέρια σας ο ονειροκρίτης λέει ότι θα έχετε  είδηση από το εξωτερικό ή πρόσωπο θα έλθει από τα ξένα. Δεν είναι όμως ευχάριστο το όνειρο, μόνο αν δείτε πως πληρώνετε χρέη ή οτιδήποτε σε ξένα χαρτονομίσματα το όνειρο σας είναι καλό και σημαίνει πως μια επιτυχία σας περιμένει που θα είναι συνδεδεμένη με το εξωτερικό.

Σχόλια (3)

εγω ειδα
εγω ειδα οτι καθομουν στην τραπεζαρια και ερχεται η μαμα και απλωσε στο τραπεζι 500ευρω 200ευρω 100 ευρω και γενικα ολα τα χαρτονομισματα τι σημαινει αυτο ???
Δανάη , July 11, 2013
Λοιπον
είδα ένα όνειρο που είχα επάνω σε ένα γραφείο στην Ελλάδα πολλά 500€ 100€ 50€ έκαναν βουναλάκι και μετά απο δύο ημέρες παρέλαβα μία βαλίτσα με αυτα ακριβώς τα λεφτα τι γίνεται ???
καφροδειο , December 27, 2016
Τρυπια Χαρτονομισματα.
Ονειρεύτηκα πως είχαμε η μητέρα μου και εγώ αρκετά χαρτονομίσματα τα οποια είτε ήταν τρύπα είτε ήταν σχισμένα στην άκρη. Περιεργο ονειρο. Σας ευχαριστω πολύ.

Σοφια , September 13, 2017

Γράψε σχόλιο

μικρότερο | μεγαλύτερο

busy