ΒΑΛΙΤΣΑ

Στην πραγματικότητα, ο εξοπλισμός μας εξυπηρετεί για να κουβαλήσουμε μαζί μας ότι θεωρούμε απαραίτητο για τις πιο συμπιεσμένες ανάγκες μας, όπως για να καλυτερεύσουμε την κοινωνική μας εμφάνιση, δηλαδή ότι χρησιμοποιούμε για να βελτιώσουμε ή να μεταμφιέσουμε την αληθινή μας πλευρά. Για το λόγο αυτό, ότι, στο όνειρο, συμβαίνει στις αποσκευές μας είναι μια διαμαρτυρία των φόβων μας για την κοινωνική μας εμφάνιση. Με μια λέξη η βαλίτσα σύμφωνα με τον ονειροκρίτη είναι ο φόβος μήπως ανακαλύψουν τα ελαττώματα και τις ελλείψεις μας. Όσο πιο πολλές αποσκευές κουβαλάμε στο όνειρο, τόσο πιο μεγάλη είναι η προθυμία μας να κρύψουμε την πραγματική μας προσωπικότητα και αν χάσουμε ή αφήσουμε κάποια από αυτές, σημαίνει ότι έφτασε η στιγμή να γίνουμε ειλικρινής και να δείξουμε πραγματικά ποιοί και πως είμαστε.

Σχόλια (2)

Exighsh kathe oneirou
Eida oneiro pws me phre thl to agori m kai mou eipe na vgw sto mpalkonh kai tn eida na krataei mia valitsa ti simainei olo auto kai pou odhgei?
Alexandra , December 17, 2012
ονειρο
ηθελα να παω καπου με το τραινο δεν θυμαμε που και μαλωσα με την μαμα μου πριν φυγω επειδη δεν με αφηνε να παρω την βαλιτσα και μου εδωσε δυο σακους και δεν ξερω αν εχει σημασια αλλα η βαλιτσα ηταν κοκκινη τι σημανει αυτο ???
Δανάη , July 11, 2013

Γράψε σχόλιο

μικρότερο | μεγαλύτερο

busy