ΣΕΙΣΜΟΣ

Αν δεις ότι γίνετε σεισμός πρόσεξε γιατί θα χάσεις την περιουσία σου ή κάτι κακό θα συμβεί ή αν έχεις κάποιο δικαστήριο μπορεί να χάσεις την δίκη. Αν ο σεισμός κατέστρεψε το σπίτι σου θα σε βλάψουν κάποιοι εχθροί σου. Αν ο σεισμός καταστρέφει όλη την πόλη κάτι κακό θα συμβεί στον τόπο σου. 

Αν είσαι παντρεμένη και νιώθεις απλά τον σεισμό, ο ονειροκρίτης λέει πως ο σύντροφος σου κινδυνεύει να πάθει κακό. Αν είσαι ανύπαντρη, πρόσεχε γιατί ο κόσμος σε κατηγορεί, αν από σεισμό καταστρέφετε νεκροταφείο ξέχασες τις ψυχές των νεκρών και πρέπει κάτι να κάνεις για αυτό. Αν γκρεμίζεται εκκλησία από σεισμό θα σε βρουν μεγάλες στεναχώριες και μετά θα έρθουν τα καλά που περιμένεις. Αν από τον σεισμό ανοίγει η γη θα αρρωστήσεις ή θα σε κατατρέξουν οι φίλοι σου.

Σχόλια (2)

σεισμος και σκυλακι?!
Ειδα πως υμουν μαλλον σε μια πολυκατοικια και ξαφνικα εβλεπα μπροστα μου πως η πολυκατοικιες πανε δεξια και αριστερα ,και ακουγα σεισμος ,θυμαμαι οτι δεν υμουν σε καποιο γνωστο μερος αλλα ηξερα οτι ο συντροφος μου ειναι εξω στην θαλασα και εκεινη την στιγμη ειχα διπλα μου ενα σκυλακι η κουταβακι η σκυλι με μικρο μεγεθος,το πυρα αγκαλια και ελεγα μη φοβασε και κατεβηκα. μετα ξυπνησα
Ydra , June 23, 2012
σεισμός.
Ο φίλος μου είδε όνειρο πως ήμουν μαζί του κάπου ψηλά και έγινε σεισμός.Έχει και δικαστήριο αυτό το καιρό και πολύ άγχος και στεναχωριέται.
Μαρία , May 10, 2014

Γράψε σχόλιο

μικρότερο | μεγαλύτερο

busy