ΙΣΤΟΣ ΑΡΑΧΝΗΣ

Αν δείτε ότι μπλεχτήκατε σε ιστό αράχνης ο ονειροκρίτης λέει ότι κάτι σας απασχολεί και είστε εσείς αιτία για αυτή τη στεναχώρια. Οι υποθέσεις σας έχουν μπερδευτεί και είναι δύσκολο να τις ξεμπερδέψετε. Αν καταφέρετε να ξεφύγετε από τον ιστό αράχνης, τότε θα βγείτε "άβρεχτος" από τις άσχημες υποθέσεις σας.

Σχόλια (1)

Πεθαμένοι
Γεια σας, χθες το βράδυ είδα ένα πολύ περίεργο όνειρο και θα ήθελα να μου το ερμηνεύσετε... Αρχικά είδα ότι επιδίωκα να συναντήσω έναν πεθαμένο θείο μου (και στην πραγματικότητα νεκρός είναι)αν και γνώριζα ότι δεν ζει. Εκείνος όμως απέφευγε να με συναντήσει και όταν τον είδα δεν μου είπε τίποτα...
Στη συνέχεια βρέθηκα λίγο πιο έξω από το χωριό του συντρόφου μου...εκεί είδα μέσα σε ένα νεκροταφείο το φέρετρο ενός γνωστού μου,που στην πραγματικότητα όμως ζει! Από τον δρόμο πέρναγαν μια άμαξα που την οδηγούσε μια άγνωστη νεκρή γυναίκα.Τ άλογα που βρήσκονταν πίσω από την άμαξα ήταν αφινιασμένα και πολλά και συγκεκριμένα θυμάμαι ένα κοκκινοπό άλογο με πολύ άγριο βλέμμα. Καθώς περνούσαν εγώ βρισκόμουν πάνω σε ένα πεζούλι και προσπαθούσα να μην πέσω γιατί από την μία ήταν τα άλογα με την νεκρή και από την άλλη ήταν κάτι σαν λίμνη που ήταν μέσα μια γνωστή μου να επιπλέει νεκρή..Στην προσπάθεια μου να μην πέσω κρατήθηκα από κάτι πέτρες που είχαν μέσα έναν ιστό αράχνης. Τέλος, ξαφνικά βρέθηκα στο δωμάτιο του σπιτιού μου με τον σύντροφό μου και καθώς ήμασταν έτοιμοι να κάνουμε έρωτα μας έπιασε ο πατέρας μου γυμνούς και για να ξεσπάσει από τα νεύρα του χτυπούσε την αδελφή μου, όπου μπήκε ο σύντροφος μου στην μέση για να τους χωρίσει. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων για την βοήθειά σας.
maria_naxos , December 08, 2011

Γράψε σχόλιο

μικρότερο | μεγαλύτερο

busy