ΔΕΝΤΡΟ

Ο ονειροκρίτης για το δέντρο λέει ότι θα έχετε επιτυχία, στην οικογένειά σας χαρά και ευτυχία. Ειδικά πολύ ευχάριστο θα είναι το όνειρό σας, αν δείτε πως από το δέντρο κόβετε κλωνάρια με άνθη ή φρούτα και τα τρώτε. 

Αν δείτε πως φυτεύετε ένα δέντρο στον κήπο σας, αυτό σημαίνει πως θα βρείτε μεγάλη βοήθεια για κάθε προσπάθεια που θα κάνετε και θα πετύχει. 

Αν δείτε ξερά και μαραμένα δέντρα, σημαίνει πως θα συναντήσετε πολλές αναποδιές, θα έχετε καημούς, φτώχειες και στενοχώριες. 

Αν δείτε ένα δέντρο να πέφτει ή να κόβεται και να πέφτει, αυτό σημαίνει πως θα χάσετε κάποιο δικό σας πρόσωπο ή θα πάθετε κάποια ζημιά. 

Αν δείτε πως ανεβαίνετε σε δέντρο, σημαίνει πως θα έχετε μεγάλη κοινωνική άνοδο και οικονομική και ο νέος ή η νέα που το βλέπει αυτό το Όνειρο θα κάνουν ένα καλό γάμο. 

Αν δείτε πως κατεβαίνετε από αυτό ή πέφτετε, αυτό σημαίνει ζημιές και ταπεινώσεις ηθικές, φτώχειες και απομόνωση κοινωνική.

 Αν δείτε δέντρα να καίγονται ή να βάζετε εσείς φωτιά σε κάποιο, θα πάρετε άσχημες ειδήσεις στην πρώτη περίπτωση και στην άλλη θα κάνετε κάποια βρώμικη πράξη που θα σας εκθέσει στην κοινωνία.

Σχόλια (1)

δεντρακι που ανθιζει
ειδα στο ονειρο μου το ξεραμενο δεντρακι μπονσα'ι' που ηταν στο παραθυρο του σπιτιου μου κ πως το ποτισα και το φυτεψα αλλου κ αυτο μολις το κρατησα στα χερια μου εκει που ηταν ξεραμενο εντελλως πρασινισε και εβγαλε καινουργια και πυκνα φυλλα και πως ενθουσιαστηκα πολυ κ το εβαλα μεσα στο σπιτι.... σας παρακαλω μπορειτε να βγαλετε καποιο συμπερασμα? ευχαριστω...smilies/smiley.gif
κατερινα , February 09, 2013

Γράψε σχόλιο

μικρότερο | μεγαλύτερο

busy