Ονειροκρίτης, όνειρα ερμηνεία, oneirokritis online

Αναζητήστε στα δεξιά σας με ελληνικούς χαρακτήρες την λέξη για ερμηνεία που επιθυμείτε  και θα σας προταθούν όλες οι λέξεις που υπάρχουν στον κατάλογο του ονειροκριτησ .eu 

Ονειροκριτης AdlerΟ Alfred Adler (1870 -1937) πιστεύει ότι τα όνειρα είναι ένα σημαντικό εργαλείο ελέγχου της ξύπνιας ζωή μας. Πρόκειται για συσκευές επίλυσης προβλημάτων. Τα όνειρα πρέπει να έρθουν στο συνειδητό και να ερμηνευτούν έτσι ώστε να κατανοήσουμε καλύτερα τα προβλήματα μας. Είναι σημαντικό να διδαχθούμε από τα όνειρά μας και να τα ενσωματώσουμε στην ξύπνια ζωή μας.  Ο Adler πιστεύει ότι υπάρχει συσχέτιση μεταξύ των ονείρων και τα προβλημάτων στην καθημερινή μας ζωή. Όσο πιο πολλά όνειρα έχει κάποιος, τόσα περισσότερα προβλήματα ενδέχεται να έχει. Αντίθετα, όσο λιγότερα όνειρα έχουμε, τόσα λιγότερα προβλήματα έχουμε και τόσο πιο ψυχολογικά υγιής είμαστε.

Ενώ ο Φρόιντ πιστεύει ότι οι σεξουαλικές παρορμήσεις είναι οι κινητήριες δυνάμεις πίσω από τη συμπεριφορά, ο Adler πιστεύει πως ο έλεγχος, η δύναμη και το κίνητρο οδηγούν την συμπεριφορά μας. Επιπλέον, ο Adler δεν πιστεύει ότι οι ενέργειες και η συμπεριφορά ενός ατόμου ελέγχετε από το ασυνείδητο. Πιστεύει ότι ο αγώνας για τελειότητα και η ανάγκη ελέγχου είναι αυτά που μας προκαλούν να κάνουμε τα πράγματα που κάνουμε. Στην πραγματικότητα, ο Adler δεν πιστεύει ότι η συνείδηση και το ασυνείδητο μάχονται μεταξύ τους. Αντίθετα, ενεργούν με τον ίδιο τρόπο είτε είσαι ξύπνιος ή είτε είμαστε στον ύπνο.

Οι απόψεις του Adler σχετικά με τα όνειρα είναι ότι πρόκειται για ένα ανοιχτό μονοπάτι προς τις αληθινές μας σκέψεις, συναισθήματα και πράξεις. Στα όνειρά μας, θα δούμε καθαρά τις επιθετικές παρορμήσεις και τις επιθυμίες μας. Τα όνειρα είναι επίσης ένας τρόπος να υπερκαλύψουμε τα κενά στην ξύπνια ζωή μας. Για παράδειγμα, αν δεν μπορούμε να αντισταθούμε στον προϊστάμενό μας στην ξύπνια ζωή, τότε είναι ευκολότερο να επιτεθούμε κατά του αφεντικού μας μέσα την άνεση και την ασφάλεια των ονείρων μας. Τα Όνειρα προσφέρουν κάποια ικανοποίηση ότι είναι περισσότερο κοινωνικά αποδεκτό.

Δουλεύουμε συνεχώς για να εμπλουτίσουμε τον κατάλογο μας με περισσότερα άρθρα βασισμένοι στα δικά σας αιτήματα για να δημιουργήσουμε τον πιο πλήρες ονειροκρίτη online στην Ελλάδα. Εάν έχετε κάποια απορία ή σχόλιο για την ιστοσελίδα μας μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Δείτε τους όρους χρήσης μας.

Greeklish words concerning this website are: oneirokritis, oneira and oneirokriths.

Copyright 2011 - 2012 Ονειροκριτης.eu

Ακολουθήστε μας στο facebook. ονειροκρίτης facebook

θέσε αρχική σελίδα

Η κατασκευή της συγκεκριμένης ιστοσελίδας πραγματοποιήθηκε από την seoko : εταιρεία seo & internet marketing.

Produced by seo, κατασκευή ιστοσελίδας & internet marketing